:BRUILOFT

Leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En ook leuk dat jullie mij overwegen om deze speciale dag voor jullie vast te leggen, bedankt!

Misschien hebben jullie op mijn website al kunnen zien dat ik mij tevens specialiseer in straatfotografie. Documentaire-stijl. En dat is ook hoe ik jullie bruiloft vast zal gaan leggen. Ik pak het moment zoals het is, op de mooist mogelijke manier.
Ik ben geen fotograaf die op de voorgrond zal treden. Geen grote camera met nog grotere lenzen om mensen opzij te duwen. Ik probeer liever als een ninja onopvallend rond te lopen, op zoek naar die mooie emotie, die grappige gebeurtenis, die originele invalshoek. En dan leg ik dat vast en ben ik ongemerkt weer verdwenen, op zoek naar het volgende fotowaardige moment.

Deze dag gaat om jullie en niet om mij, daarom zal ik alles in het werk stellen om zo natuurlijk mogelijk alles vast te leggen, geen “lach eens naar het vogeltje”-momenten, maar oprechte emoties. Natuurlijk, als jullie willen poseren, of er moet even een groepsfoto gemaakt worden, dat kan. Alles kan, wat mij betreft. Maar het blijft júllie bruiloft, geen fotoshoot die een hele dag duurt.

Mochten jullie na het lezen van bovenstaand tekst en het zien van mijn foto’s nog steeds geïnteresseerd zijn, dan voel ik mij vereerd! Neem dan contact met mij op en informeer naar de voorwaarden, ik weet zeker dat we er samen wel uit zullen komen 🙂